Koittokauppa

Toimitus- ja tilausehdot sekä pesuohjeet

 

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Noormarkun Koitto ry ( y-tunnus 1016855-2)

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja toimitamme tilaukset vain Suomessa.

Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TOIMITUSKULUT JA HINNAT

Toimitukset Noormarkun Koiton sovitusti toimistolle, osoite Museotie 9,29600 Noormarkku. Toimituskulut 0€. Postitus postin hinnaston mukaan. Paketointi 10€ ja postin toimituskulut hinnaston mukaisesti.

TOIMITUSAIKA

Verkkokauppatilaukset lähtevät aina kuukauden 15. päivä.  Siitä laskettuna toimistusaikamme vaihtelevat 7-30 päivän välillä, riippuen tuotteiden saatavuudesta.

PALAUTUSOIKEUS JA OSTOTURVA

Tarkasta tuote välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi tuotteessa virheen, ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen koitto.verkkokauppa@gmail.com. Tuotteilla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus. Kuluttajansuojalain mukaan personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta, vain jos kyseessä tuotevirhe. ( yksilöidyt tuotteet= esim. pelipaidat joihin painetaan pelinumero ). Tuotteilla on voimassa normaali kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Virhevastuun puitteissa käsitellään erilaiset materiaali- tai valmistusvirheet. Virheenä ei pidetä tavaran luonnollista kulumista.

Vaihdettavan ja palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Reklamointi- ja lisätiedot sähköpostiin
koitto.verkkokauppa@gmail.com

PAINOTUOTTEIDEN PESUOHJEET 

Painotuotteissa ei saa käyttää huuhteluaineita eikä yhdistelmäpesuaineita, jotka sisältävät vaatteen pehmennysainetta. Nämä heikentävät painokuvion pysymistä vaatteessa. Tuotteelle ei myöskään rumpukuivausta. Tuotteet tulee pestä nurinpäin. Pesu korkeintaan 40 asteessa. 

Maksupalvelutarjoaja

Maksupalvelut tarjoaa Klarna.